Saturday, December 18, 2010

TEST: Mis sorti pungirokkar sa oled või oleksid (mittepunkide puhul siis)


Tegin selle hommiku Facebooki , aga tänu mingitele hämaratele asjaoludele saan ma seda näha aint settingute alt, pildid läksid metsa ning kogu ehk lõpptulemuses pole ma üldse kindel -Facebook ju siiski.
Seega virutan selle siia ka üles.
Enjoy

Eelarvamus testi kohta:

1. TÄIESTI POHHUI - Kui tuleb mingi nõme vastus , siis ma ei pea ju seda kellegile rääkima. (A)
2. Naguiini mingi natside tehtud jura, mille tulemus ei saagi õige olla. (B)
3. Pohhui! (C)
4. Molli - juhul kui mu vastuseks gay-punk peaks tulema. (D)
5. Testide läbi ei saa inimloomust lahata. Ebaintelligentsele küsimusele, et miks ma seda täidan ma vastata ei kavatse. (E)
6. Pilt on küll igav. (F)

Keskmulje testist:

1. Ei, savi! Ma usun, et kõik saavad aru, et ma ei ole selline nagu siit halvemal juhul vastuseks tulla võib. (A)
2. Nazzi-shit! (B)
3. Hmm...mida kuradit ma vahepeal vastasin...dämm, no ei tule meelde.(C)
4. ....tuleb vist ikkagi kolakat laduda.(D)
5. Testitulemuste järgi inimeste lahterdamine on ainuomane diktatuurile.(E)
6. Ahjaa..mul jäi see test ennem pooleli.(F)

Ja lõppmulje:

1. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 - Mul on POHHUI , mul on TÕ-SI-SELT Pohhui! (A)
2. Ansipi rahastatud test naguinii...peaks edaspidi vastates valetama. (B)
3. Oo - viie minuti pärast on kell 10.00. Peaks liigutama hakkama. (C)
4. *kõrvalistujatele* "..ja dai pohh - ma löön selle venna maha kui siit faking mingi bullshit jebaa kokku tuleb..." (D)
5. Ja see tahab siis test olla. Esiteks on siin siiamaani esinenud vähem kui 10 võõrsõna,vähemalt kolm komakohta on valesti ja...blablbalba (E)
6. Misasi see oligi...aa...see oli see test, mille Satan666 linkis, mingi pungiteema... (F)


Tulemused, ehk siis millist vastusevariandi taga esinevat tähte su vastustes kõige rohkem esines. Kui midagi ei klapi siis tee uuesti ja kui aru ei saa, siis mine õhtu-õhtu kooli

Enamuses A-d

Emonärakas

Sa tahaksid olla paha, süüdimatult vastik ning et sul oleks kõigest pohhui - ehk siis selline nagu Sid Vicious.
Paraku tekitab mõte füüsilisele konfliktile sinus kabuhirmu, hirm avalikkuse ees püsib ka pildita olekus ning seinale joonistatud süstal ajab oksendama Selle tulemusena oled sa hoopis vastikult nõme, ja kõigil on sinust pohhui - aga mitte vastupidi ja see teeb sind kurvaks
See, et sa vabandad mittesüstimise välja sellega, et Sid ei olnud Ida-bloki enamusrahvuslane, ei suurenda sinu andekust tekstikribajana, ei kompenseeri ka su puuduliku huumorimeelt ning tulemusena jääb sul kilomeeter puudu, et saada aru Dead Kennedys-est või Exploitedist, kaks kilomeetrit lahutab Toy Dolls-ile pihtasaamisest ning selle asemel jääd sa Bad Religionit kuulama - vähemalt seniks kuni sa harja lõplikult otsaette kammid ning süsimustaks võõpad. Mingi hetk saabki ka sinu kirjutatud laulutekstide märksõnaks "suicide" või "wrist cut", aga see on juba mõne teise testi teema.

Enamuses B-d

Punamustlane

Sa oleks võib olla isegi talutav joomakaaslane, kui iga teine sõna mis su suust kostab, poleks "Nou Basaaran!" või "Ansip ahju!".
Idioodi järjekindlus ei ole intelligentsi sünonüüm ning keenjus ei tähenda ka sama mis geenius. Muuseas- Jello Biafra on ka vasakpoolne, aga iga tema laul ei kopeeri eelmist ning igal albumil on midagi mida võiks liigitada kui leidlikkuseks.
Sinu puhul on selline asi välistatud - mine kaabi oraatori pukki kuskil põrandaaluses mõttekojas ning naudi oma mõlema jüngri austusavaldusi ning ära analüüsi situatsiooni, et sinu mõlemad fännid on ka su ainukesed kaaskõnelejad.
Muuseas, selle tulemuse võib ka teisele poole poliitilist joont viia, aga ma juhindusin koostamisel üldpildi järgi.

Enamuses C-d

Bock-punk

Punk on sinu jaoks elu ja võti universumi saladuste avamiseks. Sa oled kindel, et sinu band on see mis Punk-i uuesti rahvale lähemale toob, süsteemile veritseva surmahoobi annab, poliitikud enesetapule viib ning politseinikud mundreid seljast rebima paneb.
See, et sind kõigist bändidest retsidiivse proovist puudumise tõttu välja visati, ei kahanda fakti, et sinu lipp on alati must ning-et sinu mälestused eelmisest päevast on paraku sama värvi - igatahes, ehk oleks nüüd aeg enda kargud sõbra diivanil asetsevast elukohast välja ajada ning uue Bocki järgi minna.
Davai, davai - eluga!

Enamuses D-d

Hardäss


Sa oled hardkoor ! "Molli!" on su põhiväljend ja "poliitikud/mendid/ossid/karvased/natsid/peded" selle eesliide. Paraku puuduvad sul sinu valitud suunal püsimiseks igasugused iseloomuomadused ning isegi alkohol tõstab sinus esile pigem huumorisoolikat, kui protestimeelset agressiivsust. Seetõttu kõnnivad mendid ilma sinikateta ning neo-natsid võivad ka kergemalt hingata.
Lohutuseks sulle - pole hullu, seni kuni inimesed sind alla kahe nädala tunnevad, võtavad nad sind ka tõsiselt ning peavad sind kohalikuks Chuck Norriseks.
Lähituttavatega on paraku, aga nii nagu ta olema kipub, ehk siis need sitapead(+ molli!) arvavad, et sa oled "lahe säga" ning et sa võiksid oma "rullnokaliku" idio-ättituudi millegi mõistlikuma vastu vahetada...

Enamuses E-d

Vennaskondlane

Sa ei kanna harja, kuna Pungi puhul pole välimus sinu jaoks oluline, samuti eelistad sa kolmeduuri muusikale hoopis ludisevaid sõrmitsemisi ja muusikaliselt orgastilisi keerdkäike. Õpid politoloogiat või filosoofiat ning selgitad vabanduseks, et süsteemi tuleb õõnestada seestpoolt.
Vabal ajal virised sa ropendavate punk bändide ja purjus punkarite üle, selgitades, et selline attitude ei ole lahendus ning ei tee punki mõtet rahvale arusaadavaamaks, samas imestades selle üle, et see teema jätab külmaks nii su punkidest vestluskaaslased kui ka kõik ülejäänud.
Küsimuseks pole, et mis sa oled, vaid miks sa ennast üldse punkariks nimetada? Kas lihtsalt sõna "anarhist" jätab visiitkaardile liiga palju tühja ruumi?
Midaiganes, ehk haise nüüd ilusti minema ja diskuteeri kuskil veinikeldris millegi ülevama teemal ning jah - Vennaskond on parim punkbänd ever!

Enamuses F-id

Iluhoor

Ägedama juuksevärvi otsingute ning Hilpharaka ja Draakula külastamise kõrvalt jääb sul üsna vähe aega Punk-rock kuulamiseks ning seetõttu kuulad peamiselt seda mida sõbrad Facebooki linkinud on .
Olgu selleks siis Burzum, Deftones, Placebo või Clawfinger - tähtis pole sisu vaid välimus ning punk-i puhul on see ju esmaoluline.
Punk ju saigi alguse rõivapoest, mida pidasid Kanada indiaanlased, Ramones-i nimelisest suguharust, eksole?
Gut, gut Valdemar - weiter so!


Tulemustest võite kommentaariumis teada anda. A-variandi puhul seda mudugi ei esine.

9 comments:

  1. aa ma valisin 3 erinevat, mille järgi FB nendest ühe välja valis?

    ReplyDelete
  2. Vennaskondlane ehk anarhistinärakas.

    Haisen nüüd ilusti minema :D

    Keit

    ReplyDelete
  3. @Anonym

    Siis oledki nagu kits mitme heinakuhja vahel või siis oleneb millise jäsemega sa voodist välja astud.

    @Keit

    Kuhu läksid, Vennaskonna kontserdile Truubima ? :D

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Jei, ai äm haardäss. Molli!:D

    ReplyDelete
  6. Sorri, kirjavigad vajasid parandamist:D

    ReplyDelete
  7. Haha, Muff ongi ju iluhoor. Ja kes kurat mu šampooni on jälle pihta pannud ah?

    ReplyDelete
  8. Nüüd nutsin oma silmameigi laiali - õudne, õõõõõõõõõõudne - ma olen närakas, emonärakas...

    Toon kuurist labida ja kaevan hardässi eneses üles... ise suure häälega tihkudes.. nuuks...

    ReplyDelete
  9. Ole rahulik, küll hardässistuv emo, ehk Kaamos su šampooni kusagilt välja kaevab ja kui kaevata ei ole siis küsib Hard-Katz selle su õelt tagasi. Igastahes, rõõm näha fraulein-id, et olete lõpuks igasuguse naiseliku tilu-lilu kõrvalt asunud tegelema iseeneseotsingutega ning alustanud seda väärikaimas kohas väärikaimatest.
    Edu ja katsun teinekrodki kasulik olla.

    ReplyDelete